KLASIČNA
SERIJA

MAYTRONICS DOLPHIN, Izrael:

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982, ko so odkupili prvi patent od izumitelja, ki je dobil ime DOLPHIN. Verjetno največje podjetje, specializirano za izdelavo podvodnih robotov na svetu, zaposluje kar 250-400 ljudi, odvisno od potrebe. Podjetje je delniška družba, ki se trži na borzah, a 65% lastništvo je še vedno v rokah Kibbutz Yizrel’el. Razvijajo manjše in večje podvodne robote, cenovno dostopne vsem. Skrbijo za neprestan razvoj, tako vsake 4 leta izide nova serija modelov. Sledijo trendom in omogočajo nadzor nekaterih robotov z uporabo Android in IOS aplikacije. Podjetje se usmerja tudi v druge segmente, in sicer razvoj varnostnih naprav za opozarjanje nedovoljenega vstopa v zasebne in javne bazene. Maytronics Dolphin robotski čistilci bazena učinkovito in temeljito čistijo bazene vseh oblik. Uporaba je enostavna, izkoristek, zanesljivost in obstojnost, glede na ceno so v primerjavi z ostalimi robotskimi čistilci za zasebne bazene izvrstni. Z redno uporabo robotov Dolphin zagotavljamo izredno dobro čiščenje, zmanjšanje uporabe kemikalij in vedno čisto in zdravo vodo v bazenu.
Modeli v klasični seriji že vsebujejo ščetke za gladke površine in plezanje po zidu. Čistilci so primerni samo za avtomatsko delovanje. Učinkoviti so za bazene do 9 m najdaljše stranice.

Dolphin e20

Čistilec bazenov E20 je majhen, lahek, idealen za vse vrste majhnih bazenov, čisti tla in stene bazena. Filtrirni sistem omogoča enostavno zbiranje umazanije, drobnih in grobih delcev.
10

DOLPHIN SUPREME M3/M200

Z minimalno zapravljenega časa lahko uživate v popolnem čiščenju. M200 doseže tudi težko dostopne kote kjer se stena stika z dnom bazena.
1

DOLPHIN S200​

Dolphin S200 je osnovni model za bazene pravokotnih oblik, ergonomično oblikovan, lahek za prenašanje. Čistilec ima en standardni program za avtomatsko uporabo.
10