Napredna
serija

MAYTRONICS DOLPHIN, Izrael:

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982, ko so odkupili prvi patent od izumitelja, ki je dobil ime DOLPHIN. Verjetno največje podjetje, specializirano za izdelavo podvodnih robotov na svetu, zaposluje kar 250-400 ljudi, odvisno od potrebe. Podjetje je delniška družba, ki se trži na borzah, a 65% lastništvo je še vedno v rokah Kibbutz Yizrel’el. Razvijajo manjše in večje podvodne robote, cenovno dostopne vsem. Skrbijo za neprestan razvoj, tako vsake 4 leta izide nova serija modelov. Sledijo trendom in omogočajo nadzor nekaterih robotov z uporabo Android in IOS aplikacije. Podjetje se usmerja tudi v druge segmente, in sicer razvoj varnostnih naprav za opozarjanje nedovoljenega vstopa v zasebne in javne bazene. Maytronics Dolphin robotski čistilci bazena učinkovito in temeljito čistijo bazene vseh oblik. Uporaba je enostavna, izkoristek, zanesljivost in obstojnost, glede na ceno so v primerjavi z ostalimi robotskimi čistilci za zasebne bazene izvrstni. Z redno uporabo robotov Dolphin zagotavljamo izredno dobro čiščenje, zmanjšanje uporabe kemikalij in vedno čisto in zdravo vodo v bazenu.

Modeli v napredni seriji že vsebujejo ščetke za gladke površine in plezanje po zidu*(model W20 samo do 30cm) in bodisi navigacijo (scanner) ali giroskopsko komponento za natančno avtomatsko delovanje. Čistilci so vsi opremljeni bodisi z možnostjo uporabe aplikacije na pametnih telefonih ali z brezžičnim pilotom. Vsi čistilci delujejo tudi v avtomatskih programih. Učinkoviti so za bazene 13 m najdaljše stranice.

Dolphin w20

Čistilec bazenov Dolphin W20 je namenjen za manjše bazene do 13 m vseh oblik. Eden redkih robotov, ki deluje v globinah samo 20 cm.
14

DOLPHIN S300i

Dolphin S300i je vrhunski robot, primeren za bazene do 12 metrov dolžine. Prinaša več udobja in svobode naprednim zmogljivostim robotov.
1
13

DOLPHIN SUPREME M400​

Čistilec bazenov Supreme M400 je nova generacija robotskih čistilcev bazenov, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost z minimalnim naporom in naprednim sistemom čiščenja.
1