OSNOVNA
SERIJA

MAYTRONICS DOLPHIN, Izrael:

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982, ko so odkupili prvi patent od izumitelja, ki je dobil ime DOLPHIN. Verjetno največje podjetje, specializirano za izdelavo podvodnih robotov na svetu, zaposluje kar 250-400 ljudi, odvisno od potrebe. Podjetje je delniška družba, ki se trži na borzah, a 65% lastništvo je še vedno v rokah Kibbutz Yizrel’el. Razvijajo manjše in večje podvodne robote, cenovno dostopne vsem. Skrbijo za neprestan razvoj, tako vsake 4 leta izide nova serija modelov. Sledijo trendom in omogočajo nadzor nekaterih robotov z uporabo Android in IOS aplikacije. Podjetje se usmerja tudi v druge segmente, in sicer razvoj varnostnih naprav za opozarjanje nedovoljenega vstopa v zasebne in javne bazene. Maytronics Dolphin robotski čistilci bazena učinkovito in temeljito čistijo bazene vseh oblik. Uporaba je enostavna, izkoristek, zanesljivost in obstojnost, glede na ceno so v primerjavi z ostalimi robotskimi čistilci za zasebne bazene izvrstni. Z redno uporabo robotov Dolphin zagotavljamo izredno dobro čiščenje, zmanjšanje uporabe kemikalij in vedno čisto in zdravo vodo v bazenu.
Modeli v osnovni seriji so preprosti za uporabo in zaradi nizkega cenovnega razreda z najmanj serijske opreme. Čistilci imajo možnost samo avtomatskega delovanja. Učinkoviti so za bazene do 6 m najdaljše stranice.

Dolphin galaxy

Čistilec bazenov Dolphin Galaxy je majhen in cenovno dostopen, z odlično funkcijo ščetkanja, skeniranja in čiščenja bazenskih kotov.
1

Dolphin spring

Čistilec bazenov Dolphin Spring je popolnoma enostaven za delovanje in vrdrževanje, ki omogoča avtomatsko čiščenje, sesanje in filtriranje.
1

Dolphin e10

Avtomatski čistilec bazenov Dolphin E10 je namenjen za manjše bazene. Z aktivnim sistemom ščetk Dolphin zagotavlja čisto dno bazena.
1