PREMIUM
SERIJA

MAYTRONICS DOLPHIN, Izrael:

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1982, ko so odkupili prvi patent od izumitelja, ki je dobil ime DOLPHIN. Verjetno največje podjetje, specializirano za izdelavo podvodnih robotov na svetu, zaposluje kar 250-400 ljudi, odvisno od potrebe. Podjetje je delniška družba, ki se trži na borzah, a 65% lastništvo je še vedno v rokah Kibbutz Yizrel’el. Razvijajo manjše in večje podvodne robote, cenovno dostopne vsem. Skrbijo za neprestan razvoj, tako vsake 4 leta izide nova serija modelov. Sledijo trendom in omogočajo nadzor nekaterih robotov z uporabo Android in IOS aplikacije. Podjetje se usmerja tudi v druge segmente, in sicer razvoj varnostnih naprav za opozarjanje nedovoljenega vstopa v zasebne in javne bazene. Maytronics Dolphin robotski čistilci bazena učinkovito in temeljito čistijo bazene vseh oblik. Uporaba je enostavna, izkoristek, zanesljivost in obstojnost, glede na ceno so v primerjavi z ostalimi robotskimi čistilci za zasebne bazene izvrstni. Z redno uporabo robotov Dolphin zagotavljamo izredno dobro čiščenje, zmanjšanje uporabe kemikalij in vedno čisto in zdravo vodo v bazenu.

Modeli v premium seriji so izjemno napredni in vsi vsebujejo ščetke za gladke površine in plezanje po zidu, transportne vozičke, bodisi navigacijo(scanner) ali giroskopsko komponento za natančno avtomatsko delovanje. Vsi čistilci razen Wave 50* so opremljeni bodisi z možnostjo uporabe aplikacije na pametnih telefonih* ali z brezžičnim pilotom*. Vsi čistilci delujejo tudi v avtomatskih programih.  Učinkoviti so za bazene do 20 m* (samo modeli WAVE)

Dolphin M500

Čistilec bazenov Supreme M500 je nova generacija robotskih čistilcev bazenov, ki zagotavlja vrhunsko zmogljivost z minimalnim naporom in naprednim sistemom čiščenja.
1

DOLPHIN SUPREME BIO​

Čistilec Dolphin Supreme Bio je najbolj inovativna in prva avtomatizirana rešitev za ohranitev bio in naravnih bazenov, posebej zasnovan in izdelan za naravne bazene, ki imajo večjo količine alg in trdovratne umazanije, kot običajni bazeni.
1

Dolphin WAVE 50

Dolphin Wave 50 je eden najnaprednejših čistilcev bazenov do 15 m dolžine. Dolphin Wave 50 avtomatsko očisti tla, stene in vodno gladino.
1

DOLPHIN WAVE 100

Dolphin WAVE 100 omogoča visoko učinkovito popolnoma avtomatizirano čiščenje. Napredni giroskopski sistem zagotavlja natančno skeniranje za sistematično pokritost tal, sten in vodne gladine.
1