Sejem SASO 2019

Sejem SASO 2019

Čist bazen, popoln užitek! Roboti opravijo vso delo
Čist bazen, popoln užitek! To je tisto, kar zagotavljajo naši visoko kakovostni sesalci za bazene.
Zaupamo švicarski tehnologiji profesionalnih sesalcev Mariner, izraelski znamki Doplhin in švedski znamki Weda.

Najnovejša tehnologija
Zadnja generacija avtomatskega robotskega sesalca Proliner NAVI III je idealna za velike bazene (tudi več kot 50-metrske), bazenske komplekse, vodne parke, terme in spaje. Zagotavlja popolno čistočo bazenov in zadovoljstvo kopalcev. Tri hitrosti delovanja, daljinske nastavitve prinaša, manj skrbi za upravljalca bazena, saj je popolnoma avtomatiziran in premaga vse možne ovire v bazenu. Možen ugoden dogovor o najemu tega ali katerega drugega robota iz kategorije za profesionalno uporabo.

Mariner sesalcem in našemu servisu med drugim zaupajo Terme Čatež, Terme Olimia, bazen Tivoli, bazen Kodeljevo, Terme Zreče, Sava Hotels&Resorts, BioTerme, Termana Laško, Maistra d.d., Valbruna Sport Rovinj, Komunalac Koprivnica, Gradski sp. Centar Makarska ipd.

Dolphin kot iRobot
Za manjše bazene t.i. delfin, ki nudi vso ugodje, podobno kot sesalci za hišna tla iRobot. To je sesalec, ki vse očisti sam, lastnik bazena le uživa! Pobere vso umazanijo s tal in sten, tudi alge. Potrebna je le očistiti filtre. V letu 2019 in 2020 priporočamo izjemno zanesljiv in natančen Dolphin M500. Njegove prednosti so, da očisti majhne in velike delce, da filter delce zadrži. Ščetka, skenira in čisti bazenske kote ter ima predvideno življenjsko dobo vsaj 10 let.

Robot, ki 24/7 čisti ogromno jezero pod najvišjo stavbo na svetu – v Dubaju
Pri industrijskih posegih stavimo na pomoč švedskih sesalcev WEDA. Že več kot 20 let nudimo te sesalce. Njihova učinkovitost je izjemna. WEDA ima rešitve industrijskih čistilcev za rezervoarje pitne vode in odpadne vode, bazene v papirni, steklarski, železarski, živilski industriji itd. Roboti, opremljeni s kamerami, lučmi in popolno kontrolo vrtečih ščetk/mlinčkov ter motorjev, mehansko odstranijo sediment še v tako težko dostopnih/omejenih območjih pod vodo. Z njimi se 24 ur na dan, 7 dni v tednu na leto čisti umetno jezero velikosti kar 200.000 m2 pod najvišjo stavbo na svetu Burj Khalifa v Dubaju.

Kvaliteten in zanesljiv servis
Za vse robotske sesalce v naši ponudbi nudimo hiter in učinkovit servis. Ob popravilu omogočamo
izposojo nadomestnega robota.
Sejemski popust: do 10%

Za termin vašega obiska in brezplačno vstopnico kontaktirajte :